Miten jäseneksi?

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan HERTTONIEMENRANNAN MARTTOIHIN!

Jäseneksi liitytään täyttämällä jäsenhakemus internetissä tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin tai puheenjohtajaan. Heidät löydät näiltä sivuilta kohdasta Yhteystiedot. Voit myös käydä tutustumassa marttailloissa toimintaamme ilman sitoumuksia. Iltojen ajat, paikan ja aiheet näet näiltä sivuilta kohdasta ajankohtaista.

Kun uuden jäsenen tiedot on vastaanotettu, Marttaliitto postittaa jäsenmaksulomakkeen ja jäsenkortin. Lisäksi saat yhdistykseltämme Uuden Martan kirjeen ja toimintaohjelmamme sekä muuta ajankohtaista tietoa yhdistyksestämme.

Jäsenmaksu on 40 euroa ja se sisältää Martat-lehden, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lisäksi saat uusia ystäviä, edullisesti kotitalousneuvontakursseja, hyödyllisiä jäsenetuja, kädentaitoja sekä oppimisen ja onnistumisen iloa.

Martoissa on mahdollisuus uuden oppimiseen, yhdessä tekemiseen, vaikuttamiseen ja elämyksiin.Osallistumalla tuet myös kotien ja perheiden hyvinvointia. Marttaile omalla tavallasi - ole juuri niin aktiivinen kuin haluat: tule mukaan tiiviiseen toimintaamme tai seuraa tapahtumia ja kursseja netissä. Molemmilla tavoilla pääset osaksi yhteisöä, saat avuksesi neuvot ja vinkit sekä tuet tärkeää toimintaamme suomalaisten kotien arjen parantamiseksi.

 

LIITY JÄSENEKSI!

 

Tietoa toiminnastamme saat näiltä sivuiltamme ja Facebook-yhteisömme Herttoniemenrannan Martat kautta.